logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Micro-Max Kft.
Cím: 3529 Miskolc, Bem József út 14.Email: elektro@micro-max.hu , micromax@micromax.hu
Telefon: 06-46-503-240Telefon 2: 06-46-503-240
Fax: + 36-46-503-249Fax 2: + 36-46-503-249

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő MICRO-MAX 1993 óta van jelen az ipari elektronika területén. Tevékenységünk két fő irányvonala a kereskedelem és a mérnöki szolgáltatás.

Villamosság, Ipari automatizálás, Irányítástechnika, Villamos energia elosztás, Villamossági anyagok nagykereskedése

Bemutatkozás

Villamosmérnökeink magas szintű műszaki tanácsadással állnak ügyfeleink rendelkezésére a készülék kiválasztástól a beüzemelésig.
Elkötelezettek vagyunk a szakmai oktatásban, a műszaki újdonságok felhasználói körében történő megismertetésében is.

Magas szintű mérnöki szolgáltatásaink keretében segítséget nyújtunk villamos elosztó- és vezérlő-berendezések szerelésében, PLC-s vezérlések és PC-s megjelenítések kialakításában, lágyindító és frekvenciaváltó berendezések megvalósításában.


Kereskedelem

A villamosanyag kereskedelemben a fő hangsúlyt az iparban használt termékekre helyezzük, melyeknél jelentős raktárkészletet tartunk.

A beszállító partnereinkkel kötött szerződések lehetővé teszik, hogy a gyártók által megadott árakat, szállítási határidőket és garanciákat kínáljuk.

Az általunk forgalmazott termékek:
Erősáramú berendezések, készülékek: kapcsolók, mágneskapcsolók, megszakítók, kismegszakítók, áramvédők, motorvédők, szilárdtestrelék, fázisjavító berendezések, sínrendszerek, szekrények, tokozatok.
Vezérléstechnikai teljesítményelektronikai, készülékek, berendezések: lágyindítók, frekvenciaváltós hajtások, egyedi szabályzók, jelfogók, programozható relék, PLC-k, ipari PC-k
Ipari mérőműszerek, érzékelők: hőmérséklet-, nyomás-, átfolyós-, mennyiségmérők, szintkapcsolók, induktív és kapacitív közelítéskapcsolók, távadók, számlálók, időrelék
Ipari beavatkozó szervek: nyomás- és hőmérsékletkapcsolók, motoros, pneumatikus és mágneses működtetésű szelepek, villamos motorok
Installációs alkatrészek, szerelési segédanyagok: sorkapcsok, kábelek, vezetékek, csatornák, sínek, jelölők, szerszámok
Robbanásbiztos kivitelű berendezések
Világítástechnika


Mérnöki szolgáltatás

Cégünk az ipar számos területén végez teljes körű villamosmérnöki tevékenységet.
Első sorban méréstechnikai, vezérlési és automatizálási feladatokkal és a hozzájuk kapcsolódó erőátviteli berendezésekkel foglalkozunk a tervezéstől a megvalósulásig.
Nem idegen számunkra a robbanásbiztos berendezéseket igénylő feladatok megoldása sem.
Referencia munkáink mind belföldön mind külföldön megtalálhatók.


Keresőszavak

miskolc mérnőki tevékenység, miskolc mérnők,villamossági miskolc, miskolc villamosmérnőki tanácsadás, miskolc, miskolc villamosság, ipari automatizálás, irányítástechnika, villamos energia elosztás, villamossági anyagok nagykereskedése

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink