logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kandik és Tamás Mesterhidegkonyha Kft.
Cím: 3508 Miskolc, Meggyesalja u. 68.Telefon: 0646-563-233
Telefon 2: 0646-563-233Fax: 0646-563-232
Fax 2: 0646-563-232Internet: http://www.kandikestamas.hu/

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Rendeléseiket várjuk a 20-437-57-33-as telefonszámon!

Bemutatkozás

A Kandik és Tamás Mesterhidegkonyha Kft. jogelődje a Kandik és Tamás Mesterhidegkonyha BT. 1997. évben alakult. A Bt. 2006-ban alakult át KFT-vé. A társaság 1997 óta Miskolc-Hejőcsabán működött, ahonnan 2012. január 1-én Miskolc belvárosába, a Meggyesalja u 68.sz alá költözött, ahol az udvaron ingyenes parkolási és kényelmes rakodási lehetőség áll a megrendelőink rendelkezésére.
Kandik Ferenc, a társaság vezetője, Venesz díjas mesterszakács, több szakmai világversenyen vett részt, ahol minden alkalommal kiemelkedő eredményeket ért el, a Magyar Nemzeti Válogatott tagjaként már többször sikeresen képviselte hazánkat, és ez a tény is garancia a társaság magas szakmai színvonalára.
Munkatársak főiskolai végzettséggel, illetve több középfokú vendéglátóipari képesítéssel rendelkeznek, akik szakismerete és gyakorlata is emeli a társaság színvonalas munkáját.
Társaságunk hidegkonyhai készítmények előállításával, rendezvények, állófogadások, esküvők lebonyolításával és szervezésével foglalkozik. Termékeink megvásárolhatók a megye számos élelmiszer üzletében valamint hidegtálaink és egyéb hidegkonyhai készítményeink megrendelhetők telephelyünkön.
Kezdetektől részt veszünk az immáron országos hírűvé vált Miskolci Kocsonyafesztiválon, ahol több alkalommal nyertük meg a kocsonyaversenyt.

Keresőszavak

hidegkonyha, rendezvényszervezés,

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0