logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése




















Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Noé Pizzéria és Pub
Cím: 3733 Rudabánya, Kossuth L. u. 2.Email: noepizzeria@uw.hu
Telefon: 06-20/992-3838Telefon 2: 06-20/992-3838
Internet: www.noepizzeria.huGps: 48.3736143 , 20.6288466

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Rudabánya csaknem 3000 lakosú kisváros Borsod-Abaúj-Zemplén megye északnyugati részén a településrol elnevezett hegység délnyugati oldalán. Legkönnyebben a 26-os foútról Kazincbarcikától letérve mintegy 15 km után érhetjük el. A Noé Pizzéria, Rudabánya központjában található.
Városunk 10 km-es körzetében nincs más olyan színvonalas melegkonyhás vendéglátóhely, ahol a betéro vendég kultúráltan étkezhet, szórakozhat. A pizzeria létrehozásával és üzemeltetésével azt szerettük volna elérni, hogy Rudabányán és környékén élo, illetve az ország bármely részérol érkezo vendégek, turisták, kituno ételeket és magas színvonalú kiszolgálást kapjanak. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja az ízlésének megfelelo étel- és italválasztékot,szórakozási lehetoséget. Az egyedien kialakított külso, illetve belso térnek, valamint kínálatunk minoségének köszönhetoen, napról-napra egyre többen térnek be hozzánk.

Külso design: Az épület teljes faborítást kapott. A hajópadlós terasz, amely a "bárka" orrát jelképezi, az árbócrúddal, a kormánykerékkel és az egyedi világítással, igazi "hajós" érzést nyújt a vendégek számára.

Belso tér: A Pizzéria belseje szintén faburkolattal illetve hajós díszletelemekkel van ellátva, köztük egy kapitányi egyenruhával. Helyet kapott még az alsó szinten számos egzotikus állat, melyek 2 akváriumban ( 600, 700 literes ), valamint a falba épített kisebb terráriumokban láthatóak. ( Király sikló, Tigris pithon, Törpe cápa, Leguán, Trópusi angolna, Tarajos gote és egyéb kisebb halak )

Felso szint: Az emeleti helyiségben található egy poker asztal 8 székekel, bor ülogarnitúra, valamint egy vetíto helyiség DVD lejátszóval és projektorral. Kiválóan alkalmas pl. születésnapok, névnapok, egyéb baráti társaságok összejöveteleinek lebonyolítására, amihez a helyiséget külön bérleti díj nélkül biztosítjuk - elozetes foglalás alapján.


























Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0