logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Erdei Kemping és Faházak
Cím: 3559 Répáshuta, Rákóczi út végeEmail: erdeicamping@gmail.com
Telefon: 06-70/240-5602Telefon 2: 06-70/240-5602
Internet: http://erdeicamping.knedli.com/Gps: 48.0493190 , 20.5229560

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Az Erdei Kemping a Bükk-hegységben, Eger és Miskolc között egy csendes völgyben, erdõvel övezett területen, csörgedezõ patak mellett fekszik, Répáshuta határában, a Bükki Nemzeti Park közepén.

Forgalomtól távol, vadregényes tájon, jó levegõ és teljes kikapcsolódás várja kedves vendégeinket.

Az aktív pihenésre vágyók szebbnél szebb gyalogtúrákon fedezhetik fel a Bükk hegységet. A tájat hegygerincek, barlangok, források és hatalmas hallgatag erdõk teszik felejthetetlenül széppé.

A túrakerékpárosok a kijelölt útvonalakon próbálhatják ki kitartásukat a hegyek között. Akik pedig a vadon élõ állatokat, madarakat (madárbarátok FIGYELEM!), és a páratlanul gazdag növényvilágot szeretnék megcsodálni, a Bükk nem fog csalódást okozni. Mindehhez a legjobb kiindulópont az Erdei Kemping Répáshután. A kemping ideális helyszín gyermekkel üdülõ családok számára is. A teljes felüdülést és kikapcsolódást a táj szépsége és a helyiek vendégszeretete garantálja.

A kemping kitûnõ helyszín továbbá rendezvények (fõzõversenyek, gyermektáborok, erdei iskolák, kirándulások, találkozók, vállalati csapatépítések, stb) lebonyolítására is.

A faluban megtekinthetõ a Tájház, a falu határában a mészégetõ kemence, valamint a valamikor õsember lakta Balla-barlang.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0